Tudnivalók

2018.09.15

Kedves Sporttársak!

Szeretettel várunk minden futót a XX. Hajdúfutás eseményünkre!

Kezdeném egy sajnálatos változással, amely jogosan okozhat csalódást számotokra is, én is így éreztem először!

Évek óta arra törekszünk, hogy a város egyik jelképét, körkörös szerkezetét egy verseny alkalmával is megmutathassuk! Ez 2018-ban sem sikerülhet! Nem akarom a saját nyakamból másra hárítani az okát, lényeg, hogy a biztosítás technikai nehézségei miatt ez lehetetlenné vált!

A 7,3 km-es versenyre és a félmaratoni távra érkezők ezért arra számítsanak, hogy egy sokkal rövidebb körön kell majd több kört teljesíteni a távot! Konkrétan a 7,5 km-es táv 4 X 1800 m-es kör teljesítéséből, míg a félmaraton 12 körben lesz kialakítva! A körök számlálásának elősegítése érdekében gumis karkötőket osztunk minden körben, így kérjük, hogy azokat mindig vegyétek fel a segítők kezéből!

És akkor a jó hírek!

Minden más rendben a versennyel kapcsolatosan! A nevezésnél megkapjátok az alkalomra készült pólóitokat, a célban egyedi befutó érem vár benneteket, majd a Sziget ételbárban egy bolognai spagettit tálalnak számotokra!

Mindenkinek jó pihenést és gondmentes időtöltést a rajtig! És ne csüggedjetek a körök miatt, többször van lehetőségünk szurkolni NEKTEK!